Kampagne
Nordisk Kulturfond leder flera kulturpolitiska samtal på årets Folk och Kultur
Kulturpolitik

Nordisk Kulturfond leder flera kulturpolitiska samtal på årets Folk och Kultur

Det årliga kulturpolitiska konventet i Eskilstuna äger rum digitalt den 10–12 februari. Fondens direktör Benny Marcel kommer bl.a. att intervjua Sveriges kultur- och demokratiminister Amanda Lind och moderera ett samtal med Sveriges riksdags kulturutskott. Samtalen kan följas live på Folk och kulturs digitala plattform.
Nyt om Globus
Globus

Nyt om Globus

Igennem hele det sidste år har vi været begejstrede for den store interesse vi har oplevet for vores arbejde med Globus. Fonden har besluttet at fortsætte med Globus Opstart i 2021 og ansøgninger modtages igen fra og med den 1. februar. Derudover bekræfter en ny forskningsrapport os i, at Globus svarer på konkrete behov i kunst- og kulturfeltet og kan bidrage til en styrket dialog om udvikling af støtteformerne på nordisk niveau. Læs mere her.

Din ansökningsprocess

1. Din goda idé

Finslipa ditt projekt och hitta inspiration i tidigare stöttade projekt. Du kan eventuellt ansöka om Opstart eller Globus Opstart för att utveckla din idé.

2. Din ansökan

3. Svar och utbetalningar

Invänta svar på din ansökan. Se vad du ska göra efter att du har fått stöd

Kunstnerportræt: Inuk Silis Høegh – THE GREEN LAND
Nyhet

Kunstnerportræt: Inuk Silis Høegh – THE GREEN LAND

Tilbage i august fik vi en unik mulighed for at følge den grønlandske kunstner og filmskaber Inuk Silis Høegh i Nuuk. I et nyt afsnit af vores serie af kunstnerportrætter fortæller Inuk om sit seneste projekt The Green Land og om sin kunstneriske rejse – om at vokse op i en kunstnerfamilie og om at vende hjem og etablere sig som kunstner i Grønland efter flere års ophold i udlandet.
Nordisk Kulturfonds årsberetning 2019
Analys

Nordisk Kulturfonds årsberetning 2019

2019 var bl.a. året, hvor vi modtog det hidtil højeste antal ansøgninger siden fondens oprettelse i 1966, og hvor beslutning om Globus-satsningen blev truffet. Læs mere here

31 MILJONER

Nordisk Kulturfond bidrar med omkring 31 miljoner danska kronor varje år.

1300 ansökningar

Nordisk Kulturfond tar emot ca 1300 ansökningar varje år.

340 projekt

Cirka 180 får stöd till projekt, 105 får stöd till Opstart och 57 får stöd till Puls varje år.