Gadekunst

Formålet med partnerskabet mellem IFACCA og Nordisk Kulturfond er at udvikle et netværk af deltagere fra det globale syd på det 9. verdenstopmøde om kunst og kultur i Stockholm til maj. Nordisk Kulturfond vil hermed mere proaktivt inddrage det globale syd i deres tematiske fokus: Globus, og IFACCA vil kunne bidrage til dette, ved at nå ud til medlemsstater og/eller deltagere, der ellers ikke ville være i stand til at deltage i verdenstopmødet.

Anordic vil også deltage i projektet og assistere fonden i at facilitere et netværk mellem deltagere, samt bidrage til indsamling af viden omkring temaerne kunstnerisk frihed og kunstnerisk identitet i et globalt perspektiv.

Det underliggende mål er også at udvikle projektet i et partnerskab med tættere samarbejder, således at partnerne kan følge projekterne over en begrænset periode - indsamle afgørende viden - til fonden for den videre udvikling af Globus, yderligere forankring af projekternes erfaringer og stimulering af den kulturpolitiske udvikling i den nordiske region.