ANORDIC Backgrounds11

Nordisk Kulturfonds nye antologi ”Afspejlinger – kunst kultur politik og samfund” præsenteres på bogmessen i en samtale med antologiens redaktør Gunilla Kindstrand og Ove Kaj Pedersen, som er professor emeritus i komparativ politisk økonomi og en af bogens medvirkende. Kulturpolitikkens afvikling vil være omdrejningspunkt for samtalen, der vil finde sted torsdag d. 23. september kl. 15.55-16.10.

Eftermiddagen den 23. september byder også på en præsentation af det nordiske partnerskabsprojekt, som fonden igangsatte sidste år. Initiativet, som nu går under navnet a/nordi/c, befinder sig i krydsfeltet mellem kulturens mange aktører og skal fungere som en ny stemme for kunsten og kulturpolitikken i Norden. Medvirkende i seminaret er Eline Sigfusson, stedfortrædende direktør i Nordisk Kulturfond, Leif Jakobsson, International kulturkonsulent og fhv. direktør, og Eva Bergquist, forvaltningschef i kulturforvaltningen i Region Stockholm. Seminaret modereres af Gunilla Kindstrand

Nordens største bogmesse afvikles i år som et hybridevent i Gøteborg den 23.-26.9. Dette gør det muligt både at opleve messen fysisk og digitalt. Du har mulighed for at købe billetter til begge formater her.