Nyheder

I nyhedsbrevet får du nyheder om fondens ansøgningsmuligheder, særlige temasatsninger og kulturpolitiske initiativer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig i linket ”Unsubscribe” i et af vores nyhedsbreve. Du kan også skrive til kulturfonden@norden.org. Når du afmelder dig nyhedsbrevet, bliver dine oplysninger slettet.

Projektet skal bane vejen for en ny nordisk model for talentudvikling over grænser, og vi skal følge, hvordan fire unge kunstnere og kulturtalenter får mulighed for at realisere sit drømmeprojekt med udgangspunkt i globalt samarbejde.
30.05.2020
Vi har offentliggjort en rapport, der analyserer og giver et inblik i nogle af de tendenser, der kan ses i, hvordan coronasituationen er blevet håndteret i kultursektoren i Norden.
15.05.2020
Fonden arbejder for at sikre, at vores kriterier fortsat er aktuelle og kan understøtte udviklingen og fornyelse af kunst- og kulturlivet i de forandrede omstændigheder.
20.04.2020
Nordisk Kulturfond har været i gang med en serie af små dokumentarfilm, der viser kunsten og kulturens betydning for vores liv og fremtid og dens potentiale til at vække noget i mennesker og samfund.
02.04.2020
Vis mere