Nyheder

I nyhedsbrevet får du nyheder om fondens ansøgningsmuligheder, særlige temasatsninger og kulturpolitiske initiativer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig i linket ”Unsubscribe” i et af vores nyhedsbreve. Du kan også skrive til kulturfonden@norden.org. Når du afmelder dig nyhedsbrevet, bliver dine oplysninger slettet.

Nordisk Kulturfond deltager i UNESCO's Verdenskonference om Kulturpolitik og Bæredygtig Udvikling - MONDIACULT 2022 i Mexico

Nordisk Kulturfond deltager i UNESCO's Verdenskonference om Kulturpolitik og Bæredygtig Udvikling - MONDIACULT 2022 i Mexico

Kajsa Ravin, viceleder for fondens bestyrelse, vil være moderator for et større sideevent om "Kultur som et globalt offentligt gode: en menneskecentreret dagsorden for kulturpolitikker" den 29. september.
28.09.2022
Ett kulturpolitiskt seminarium om nordiskt kultursamarbete i Sveriges Riksdag den 5 oktober

Ett kulturpolitiskt seminarium om nordiskt kultursamarbete i Sveriges Riksdag den 5 oktober

Fondens direktör Benny Marcel kommer att moderera ett samtal om journalistik, kritik, politik och aktivism på seminariet som särskilt fokuserar på kultursamarbetet mellan Sverige och Danmark.
27.09.2022
Nordisk Kulturfond: Strategiske partnerskaber baner vej for ny viden og langsigtet engagement (1)

Nordisk Kulturfond: Strategiske partnerskaber baner vej for ny viden og langsigtet engagement

Nordisk Kulturfond er gået sammen med en række aktører og organisationer i nye typer partnerskabsprojekter. Arbejdet skal sikre fleksible rammer for udvikling af tiltag, der bidrager til ny viden om kunst- og kulturfeltet og stimulerer policy-udvikling på specifikke områder.
21.09.2022
Nordisk Kulturfond arrangerer et seminar om kunstnerisk frihed på Bokmässan den 22. september

Nordisk Kulturfond arrangerer et seminar om kunstnerisk frihed på Bogmessen i Gøteborg den 22. september

Ved seminaret bliver aktuelle tendenser og udfordringer vedrørende kunstnerisk frihed diskuteret af et internationalt ekspertpanel. Formålet med samtalen er at bidrage til en udviklet og nuanceret forståelse af kunstnerisk frihed og dens betydning i en omskiftelig verden.
14.09.2022
Vis mere