Nyheder

I nyhedsbrevet får du nyheder om fondens ansøgningsmuligheder, særlige temasatsninger og kulturpolitiske initiativer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig i linket ”Unsubscribe” i et af vores nyhedsbreve. Du kan også skrive til kulturfonden@norden.org. Når du afmelder dig nyhedsbrevet, bliver dine oplysninger slettet.

Nordisk Kulturfond leder flera kulturpolitiska samtal på årets Folk och Kultur

Nordisk Kulturfond leder flera kulturpolitiska samtal på årets Folk och Kultur

Det årliga kulturpolitiska konventet i Eskilstuna äger rum digitalt den 10–12 februari. Fondens direktör Benny Marcel kommer bl.a. att intervjua Sveriges kultur- och demokratiminister Amanda Lind och moderera ett samtal med Sveriges riksdags kulturutskott. Samtalen kan följas live på Folk och kulturs digitala plattform.
09.02.2021
Nyt om Globus

Nyt om Globus

Igennem hele det sidste år har vi været begejstrede for den store interesse vi har oplevet for vores arbejde med Globus. Fonden har besluttet at fortsætte med Globus Opstart i 2021 og ansøgninger modtages igen fra og med den 1. februar. Derudover bekræfter en ny forskningsrapport os i, at Globus svarer på konkrete behov i kunst- og kulturfeltet og kan bidrage til en styrket dialog om udvikling af støtteformerne på nordisk niveau. Læs mere her.
28.01.2021
Kunstnerportræt: Inuk Silis Høegh – THE GREEN LAND

Kunstnerportræt: Inuk Silis Høegh – THE GREEN LAND

Tilbage i august fik vi en unik mulighed for at følge den grønlandske kunstner og filmskaber Inuk Silis Høegh i Nuuk. I et nyt afsnit af vores serie af kunstnerportrætter fortæller Inuk om sit seneste projekt The Green Land og om sin kunstneriske rejse – om at vokse op i en kunstnerfamilie og om at vende hjem og etablere sig som kunstner i Grønland efter flere års ophold i udlandet.
17.12.2020
Nordisk Kulturfonds årsberetning 2019

Nordisk Kulturfonds årsberetning 2019

2019 var bl.a. året, hvor vi modtog det hidtil højeste antal ansøgninger siden fondens oprettelse i 1966, og hvor beslutning om at udvikle Globus som temasatsning blev truffet. Læs mere here
17.12.2020
Vis mere