08.11.2018
OPSTART holder ferie fra 19. november – 6. januar. Svar på ansøgninger, sendt pr. 18. november, kommer senest 14. december. Svar på ansøgninger indsendt i ferien, kommer fra 1. februar.

Nordisk Kulturfond støtter et fornyet og dynamisk kunst- og kulturliv i Norden, der er mangfoldigt, tilgængeligt og af høj kvalitet.

Kulturpolitik
Hvordan kan vi diskutere og forstå kunstens værdi i samfundet på en ny måde? Hvilken viden mangler vi? Statens Kunstfond, Kulturrådet i Norge og Nordisk Kulturfond afholder i oktober en konference, som skal åbne døre, give nye indsigter og kvalificere kommende initiativer på området.
Kulturpolitik
I rapporten opsamles og analyseres resultaterne af topmødet, som afholdtes i Malmø Live d. 8.-9. maj 2018. Mødet arrangeredes af Region Skåne og Sveriges kommuner och landsting (SKL) i samarbejde med Kulturdepartementet, Nordisk Ministerråd og Nordisk Kulturfond.

Dit ansøgningsforløb

1. Din gode ide

Skærp dit projekt og find inspiration i allerede støttede projekter.

Søg evt. OPSTART til udvikling af din idé og dit nordiske netværk.

2. Din ansøgning

Kom godt i gang, og læs vores krav til din ansøgning. Opret en profil og lav din ansøgning på Min side. Hvis du søger OPSTART, udfyld og send din ansøgning her.

3. Svar & Udbetaling

Afvent godkendelse og svar på din ansøgning. Se hvad du skal gøre efter du har fået støtte.

Nyhed | Kulturpolitik
Analysebureauet Oxford Research har lavet en interessent- og omverdensanalyse af Nordisk Kulturfond. Vi har lavet en pixie-udgave klar til jer.
Nyhed
Nordisk Kulturfonds projektambassadører står til rådighed for ansøgere, der gerne vil have sparring, hjælp til at forstå fondens kriterier eller forslag til udvikling af en god projektidé.

31 millioner

Nordisk Kulturfond uddeler omkring 31 millioner danske kroner hvert år.

1100 ansøgninger

Nordisk Kulturfond modtager cirka 1100 ansøgninger hvert år.

305 projekter

Hvert år modtager cirka 170 projektstøtte, 90 modtager støtte til OPSTART, cirka 10 modtager støtte til HANDMADE og cirka 35 modtager støtte til puls.