Få støtte til digital kunst og kultur i Norden.

DIGITAL 2015-16

Nordisk Kulturfond har øremærket tre millioner danske kroner til Årets Nordiske Kulturbegivenhed, DIGITAL 2015-2016 for at sætte fokus på udviklingen af digital kunst og kultur i de nordiske lande.

- I Norden har vi mange dygtige digitale kunstnere. Nordisk Kulturfond vil gerne støtte dem i at udvikle sig sammen og nå ud til publikum i hele Norden med et stort projekt. Vi glæder os til at se, hvem der vil blive inspireret af denne enestående chance for at søge Fondens særlige pulje til Årets Nordiske Kulturbegivenhed, siger Fondens direktør Karen Bue.

Et projekt modtager hele bevillingen
Fonden vil bevilge tre millioner danske kroner til et nordisk samarbejde, som skaber, producerer og formidler kunst og kultur digitalt. Kun et projekt vil blive udvalgt til Årets Nordiske Kulturbegivenhed, DIGITAL 2015-2016. Ansøgningsmuligheden var åben for alle.
Ansøgningerne vil i foråret 2014 blive bedømt af en nordisk bedømmelseskomité og Fondens bestyrelse, og det udvalgte projekt vil blive offentliggjort den 3. juni 2014.

Se oversigten over alle indkomne ansøgninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Maria Tsakiris, +45 3396 0244, mats@norden.org 

Årets Nordiske Kulturbegivenhed 2015-2016

Fonden lægger vægt på, at projektet udviser kulturel og kunstnerisk fornyelse og fokuserer på interaktive og kommunikative elementer. Væsentligt er også, at projektet præsenterer nyskabende oplevelser, hvad angår såvel kunstnerisk indhold som teknologi.

Det er afgørende, at mindst tre nordiske lande indgår i projektet som samarbejdspartnere.

kontakt
Seniorrådgiver Maria Tsakiris